top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverSanvir Singh

Presentatiedossier leerjaar 2

Duurzame Lamp project periode 1 De opdracht was een lamp maken in groepjes van 4 of 3 de opdrachtgever was lichtontwerper A. vd Cruijsen. De LED lamp moest werken op zonne-energie. Hij moest mooi, gebruiksvriendelijk en van duurzame producten zijn gemaakt. Ik zat samen met Nassim, Dariush en Anatoli. Het samen werken en communiceren ging wel goed. Het resultaat ziet er niet uit als we gehoopt hadden we waren niet altijd serieus bezig waardoor we in tijd noot kwamen. Wij zijn wel blij dat we een werkende lamp hadden kunnen leveren.













Renovatie van monumentale brug project periode 2

In periode 2 van leerjaar 2 hadden we de keuzen uit twee verschillende projecten wij hebben voor het project renovatie van een monumentale brug. In deze opdracht moeten we een brug renoveren en zijn monumentale waarde behouden. De opdrachtgever was ingenieursbureau Amsterdam. Ik werkte samen met Emanuel, Abdellah en Kees. Het inplannen van wat we elke dag gingen doen dat deden we niet waardoor we veel nuttige tijd verloren in het begin van de les. Als we aan het werk waren ging het wel goed. Ons idee was dat we de brug werd afgeschermd van twee kanten waardoor er geen water bij kon. Na dat het water eruit was gepompt haalde we de brug uitklaar we zouden de monumentale dingen houden en de rest weg gooien daarna zetten we gewapend beton in het midden van de brug en de monumentale stenen er weer op.


Betawerelden & materialen project periode 3

In de derde periode ging het wat anders door het coronavirus en de lockdown. We kregen een opdracht die heette betawerelden in die opdracht moest je samen met iemand een moest je twee verschillende betawerlenden uitleggen, voorbeeld beroepen geven en voorbeeld opleidingen geven. Dat deed ik samen met Nico en dat ging heel goed. We hadden ook nog één individuele opdracht die ging over materialen je moest vijftien verschillende materialen ontdekken/maken. Ik vond de opdracht heel lastig maar wel leuk het zet je heel erg aan het denken. Uiteindelijk moest je een model maken ik had gekozen voor een molen maar daar moeten wel minimaal vijf van die nieuwe materialen in zitten dat was mij gelukt.





3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page